حق پناه کوچصفهانی, میترا, طایفه, ماندانا, صادقی, سید مصطفی, نصرالله زاده, آذین, فدایی, لیلی (2022). ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم. , 18(121), 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.121.6
میترا حق پناه کوچصفهانی; ماندانا طایفه; سید مصطفی صادقی; آذین نصرالله زاده; لیلی فدایی. "ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم". , 18, 121, 2022, 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.121.6
حق پناه کوچصفهانی, میترا, طایفه, ماندانا, صادقی, سید مصطفی, نصرالله زاده, آذین, فدایی, لیلی (2022). 'ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم', , 18(121), pp. 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.121.6
حق پناه کوچصفهانی, میترا, طایفه, ماندانا, صادقی, سید مصطفی, نصرالله زاده, آذین, فدایی, لیلی ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم. , 2022; 18(121): 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.121.6
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,439
PDF Download15,967,779