میرزازاده, مهدی, صادقی, احسان, بیگ محمدی, فرانک (2022). بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی. , 18(121), 117-129. doi: 10.52547/fsct.18.121.10
مهدی میرزازاده; احسان صادقی; فرانک بیگ محمدی. "بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی". , 18, 121, 2022, 117-129. doi: 10.52547/fsct.18.121.10
میرزازاده, مهدی, صادقی, احسان, بیگ محمدی, فرانک (2022). 'بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی', , 18(121), pp. 117-129. doi: 10.52547/fsct.18.121.10
میرزازاده, مهدی, صادقی, احسان, بیگ محمدی, فرانک بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی. , 2022; 18(121): 117-129. doi: 10.52547/fsct.18.121.10
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,331
PDF Download15,967,718