خدایی کلاله, کریم, دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه (2022). تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی. , 18(121), 315-324. doi: 10.52547/fsct.18.121.25
کریم خدایی کلاله; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی. "تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی". , 18, 121, 2022, 315-324. doi: 10.52547/fsct.18.121.25
خدایی کلاله, کریم, دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه (2022). 'تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی', , 18(121), pp. 315-324. doi: 10.52547/fsct.18.121.25
خدایی کلاله, کریم, دزیانی, مسعود, شهدادی, فاطمه تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی. , 2022; 18(121): 315-324. doi: 10.52547/fsct.18.121.25
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,330
PDF Download15,967,718