خرسندی, حجت, پیراوی ونک, زهرا, قراچورلو, مریم (2022). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف. , 18(121), 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.121.23
حجت خرسندی; زهرا پیراوی ونک; مریم قراچورلو. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف". , 18, 121, 2022, 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.121.23
خرسندی, حجت, پیراوی ونک, زهرا, قراچورلو, مریم (2022). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف', , 18(121), pp. 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.121.23
خرسندی, حجت, پیراوی ونک, زهرا, قراچورلو, مریم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف. , 2022; 18(121): 289-299. doi: 10.52547/fsct.18.121.23
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,330
PDF Download15,967,718