بیگلریان, نیلوفر, آتشزر, اذین, رافع, علی, شهیدی, سید احمد (2022). بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی. , 18(121), 13-24. doi: 10.52547/fsct.18.121.2
نیلوفر بیگلریان; اذین آتشزر; علی رافع; سید احمد شهیدی. "بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی". , 18, 121, 2022, 13-24. doi: 10.52547/fsct.18.121.2
بیگلریان, نیلوفر, آتشزر, اذین, رافع, علی, شهیدی, سید احمد (2022). 'بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی', , 18(121), pp. 13-24. doi: 10.52547/fsct.18.121.2
بیگلریان, نیلوفر, آتشزر, اذین, رافع, علی, شهیدی, سید احمد بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی. , 2022; 18(121): 13-24. doi: 10.52547/fsct.18.121.2
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,121
PDF Download15,967,612