خادمی شورمستی, داریوش (2022). مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان. , 18(121), 349-364. doi: 10.52547/fsct.18.121.28
داریوش خادمی شورمستی. "مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان". , 18, 121, 2022, 349-364. doi: 10.52547/fsct.18.121.28
خادمی شورمستی, داریوش (2022). 'مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان', , 18(121), pp. 349-364. doi: 10.52547/fsct.18.121.28
خادمی شورمستی, داریوش مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان. , 2022; 18(121): 349-364. doi: 10.52547/fsct.18.121.28
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,746
PDF Download15,952,608