Number of Articles: 30

بررسی کیفیت تخم مرغ محلی از نظر نطفه داری در دوره انبار مانی به کمک طیف سنجی مرئی-فروسرخ نزدیک

Pages 1-12

سیده عارفه حسینی; احمد بناکار; سعید مینائی; سامان آبدانان مهدی زاده

تاثیر افزودن پودر زرشک (Berberis vulgaris) بر ویژگی‌های فیزیکی – شیمیایی و میکروبی ذرت حجیم شده فراسودمند

Pages 13-19

مصطفی بک‌محمدپور; افشین جوادی; صدیف آزادمرد دمیرچی; هدا جعفری زاده -مالمیری

بررسی پتانسیل رنگبری اکسیدهای آلومینیوم و منیزیم در صنعت روغن خوراکی

Pages 21-33

بهاره خلیق; مریم قراچورلو; پیمانه قاسمی افشار

تولید شکلات تلخ فراسودمند توسط جایگزینی پودر کاکائو با پودر غلاف خرنوب

Pages 35-48

عفت حسنی; محمد حسین عزیزی

مقایسه اثربخشی دو پری‌بیوتیک اینولین و آرد موز سبز بر زنده‌مانی باکتری‌های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باسیلوس کواگولانس در ماست سین‌بیوتیک کم‌کالری

Pages 49-63

محمد مهدی جوکاری; درنوش جعفرپور

مدلسازی سطح پاسخ انتقال جرم و بازجذب مجدد آب ورقه های نازک سیب درختی طی خشک کردن اسمزی

Pages 65-80

عبدالواحد خان احمد زاده; میلاد مرادی

بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‌عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری

Pages 81-93

سونیتا مولانی; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی

بررسی تاثیر ریزجلبک دونالیلا سالینا Dunaliella salina بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست

Pages 95-107

مجتبی صالحی; امیراقبال خواجه رحیمی; محمدعلی حصاری نژاد

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی ترشک بر باکتری‌های انتروباکتر ائروژنز، سالمونلا تیفی، استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز: یک مطالعه آزمایشگاهی

Pages 109-117

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی

تاثیر روش‌های مختلف خشک کردن بر بازده استخراج، ترکیبات شیمیایی، محتوای فنولی و فلاونوئیدی کل و فعالیت ضد اکسایشی اسانس اندام هوایی گیاه چویر (Ferulago angulata Boiss)

Pages 119-132

علیرضا همتی; علی گنجلو; کامبیز ورمیرا; ماندانا بی مکر

جداسازی و شناسایی کپک های مولد فساد در دوغ ایرانی بر پایه روش های مورفولوژیکی و مولکولی

Pages 133-143

مژگان یزدی; محبوبه سرابی جماب; ابوالفضل پهلوانلو

ویژگی ضداکسایشی و ممانعت کنندگی آلفا آمیلازی و آلفاگلوکوزیدازی پلی ساکارید با روش آنزیمی و اسیدی از پوست انار

Pages 145-153

حسن احمدی گاولیقی; مهدی طبرسا; مریم قادری قهفرخی

تولید آبکافته زیست فعال از گلوتن گندم با عصاره گیاه کارده

Pages 155-170

فرناز خسروی; محمد حسین عزیزی; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی

تولید بسته‌بندی هوشمند بر پایه صمغ درخت هلو و کورکومین به منظور تشخیص فساد ماهی

Pages 171-182

مصطفی جعفریان; اسماعیل سیدآبادی; محمدحسین سعیدی راد; جلال برادران مطیع; محمد حسینپور زرنق

تاثیر نانو کپسول اسانس رزماری در حفظ کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) طی انبارمانی

Pages 183-196

حنیفه سید حاجی زاده; سید مرتضی زاهدی; سارا رضایی

ارزیابی کارایی رنگ و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره آنتوسیانینی پودر پوست انار حاصل از استخراج با حلال

Pages 197-206

نیلوفر زاهد; رضا اسماعیل زاده کناری; رضا فرهمندفر

بهینه‌یابی استخراج پکتین از ضایعات سیب درختی به روش سطح-پاسخ

Pages 207-216

حامد جمشیدیان; علی رافع; سید مهدی میرزابابایی

بررسی اثر ژلاتین بر ویژگی‌های کف پروتئین‌های سدیم کازئینات و آلبومین

Pages 217-228

اعظم ستاری; مریم اسفندیاری; فریال خادمی; حدیثه باقری

تشخیص تقلب افزودن روغن‌های گیاهی (پالم، سویا و ذرت) به روغن زیتون با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا و پروفایل توکوفرول ها و توکوتری انول ها

Pages 229-245

الهام بنفشه چین; سجاد پیرسا; صابر امیری

اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژ‌گی‌های شیمیایی‌ و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال

Pages 247-263

المیرا طاهرزاده; اکرم آریان فر; الهام مهدیان; شراره محسنی

اثر اسانس گیاهان مشکک .Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss و کلپوره L. Teucrium polium برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست پروبیوتیک در طول زمان نگهداری

Pages 265-276

مهشید کشاورزی; انوشه شریفان; سید علی یاسینی اردکانی

تولید نانوحامل های لیپیدی حاوی کورکومین و ارزیابی ویژگی های کیفی آنن

Pages 277-287

فخری شهیدی; شادی بلوریان; سید علی مرتضوی; محبت محبی; عبدالرضا باقری

بررسی اثر نوع دانه‌گرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12

Pages 289-305

علی جعفری طائمه; موسی رسولی; مصطفی رحمتی جنیدآباد

ارزیابی تاثیر سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش بر ویژگی‌های کیفی آب لیمو

Pages 307-319

علی پورحسینعلی; کاظم جعفری نعیمی; حمیدرضا اخوان; حمید مرتضی پور

آنالیز حساسیت مدلهای رگرسیون ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و رئولوژیکی پودر کشک حاوی عصاره بذرکتان

Pages 321-331

حسن رشیدی; مرتضی کاشانی نژاد; مسعود نجف نجفی; فوژان خراسانیان

اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب

Pages 333-341

سارا جعفریان

بررسی عوامل موثر بر رفتار خرید مصرف‌کنندگان محصولات غذایی سبز

Pages 343-352

الهه اعظم رحمتی; علیرضا کرباسی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی نانوکامپوزیت حاصل از صمغ غلاف داخلی باقلا حاوی نانو ذره دی اکسید تیتانیوم و اسانس پونه کوهی

Pages 353-364

مژگان نصیری شهری; علی محمدی ثانی; وحید حکیم زاده; مصطفی شهیدی نوقابی

بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم

Pages 365-377

لاله گروسی; شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد

بررسی اثر پری‌بیوتیکی آرد نخودچی برزنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی در ماست میوه‌ای حاوی پوره سیب و خواص کیفی آن

Pages 379-391

فرناز نبی زاده; نیما زین ساز

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,011
PDF Download15,957,973