طاهرزاده, المیرا, آریان فر, اکرم, مهدیان, الهام, محسنی, شراره (2021). اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژ‌گی‌های شیمیایی‌ و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال. , 18(117), 247-263. doi: 10.52547/fsct.18.117.247
المیرا طاهرزاده; اکرم آریان فر; الهام مهدیان; شراره محسنی. "اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژ‌گی‌های شیمیایی‌ و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال". , 18, 117, 2021, 247-263. doi: 10.52547/fsct.18.117.247
طاهرزاده, المیرا, آریان فر, اکرم, مهدیان, الهام, محسنی, شراره (2021). 'اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژ‌گی‌های شیمیایی‌ و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال', , 18(117), pp. 247-263. doi: 10.52547/fsct.18.117.247
طاهرزاده, المیرا, آریان فر, اکرم, مهدیان, الهام, محسنی, شراره اثر جایگزینی نیتریت سدیم با نانوامولسیون اسانس زنیان وکیتوزان بر برخی ویژ‌گی‌های شیمیایی‌ و ماندگاری کالباس گوشت قرمز در دمای یخچال. , 2021; 18(117): 247-263. doi: 10.52547/fsct.18.117.247
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,891