گروسی, لاله, بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی (2021). بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم. , 18(117), 365-377. doi: 10.52547/fsct.18.117.365
لاله گروسی; شهرام بیرقی طوسی; غلامعلی گلی موحد. "بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم". , 18, 117, 2021, 365-377. doi: 10.52547/fsct.18.117.365
گروسی, لاله, بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی (2021). 'بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم', , 18(117), pp. 365-377. doi: 10.52547/fsct.18.117.365
گروسی, لاله, بیرقی طوسی, شهرام, گلی موحد, غلامعلی بررسی تاثیر افزودن سبوس گندم و رطوبت ورودی در فرآیند اکستروژن بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی اسنک حجیم سبوس‌دار بر پایه گندم. , 2021; 18(117): 365-377. doi: 10.52547/fsct.18.117.365
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,237