جعفریان, سارا (2021). اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب. , 18(117), 333-341. doi: 10.52547/fsct.18.117.333
سارا جعفریان. "اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب". , 18, 117, 2021, 333-341. doi: 10.52547/fsct.18.117.333
جعفریان, سارا (2021). 'اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب', , 18(117), pp. 333-341. doi: 10.52547/fsct.18.117.333
جعفریان, سارا اثر فیبر نارنج (L. (Citrus uranium بر روی ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و حسی بستنی کم چرب. , 2021; 18(117): 333-341. doi: 10.52547/fsct.18.117.333
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,576
PDF Download15,979,889