جعفری طائمه, علی, رسولی, موسی, رحمتی جنیدآباد, مصطفی (2021). بررسی اثر نوع دانه‌گرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12. , 18(117), 289-305. doi: 10.52547/fsct.18.117.289
علی جعفری طائمه; موسی رسولی; مصطفی رحمتی جنیدآباد. "بررسی اثر نوع دانه‌گرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12". , 18, 117, 2021, 289-305. doi: 10.52547/fsct.18.117.289
جعفری طائمه, علی, رسولی, موسی, رحمتی جنیدآباد, مصطفی (2021). 'بررسی اثر نوع دانه‌گرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12', , 18(117), pp. 289-305. doi: 10.52547/fsct.18.117.289
جعفری طائمه, علی, رسولی, موسی, رحمتی جنیدآباد, مصطفی بررسی اثر نوع دانه‌گرده بر صفات مورفولوژیکی، میزان روغن، اسیدهای چرب و برخی عناصر نتاج حاصل از تلاقی کنترل شده بادام رقم شاهرود 12. , 2021; 18(117): 289-305. doi: 10.52547/fsct.18.117.289
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,768,394
PDF Download15,982,239