مولانی, سونیتا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا (2021). بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‌عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری. , 18(117), 81-93. doi: 10.52547/fsct.18.117.81
سونیتا مولانی; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‌عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری". , 18, 117, 2021, 81-93. doi: 10.52547/fsct.18.117.81
مولانی, سونیتا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا (2021). 'بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‌عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری', , 18(117), pp. 81-93. doi: 10.52547/fsct.18.117.81
مولانی, سونیتا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا بررسی کارایی کنجاله پروتئین ذرت و کنجاله ارده به ‌عنوان جایگزین گلوتن در فرمولاسیون دونات تخمیری. , 2021; 18(117): 81-93. doi: 10.52547/fsct.18.117.81
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,365
PDF Download15,979,674