Number of Articles: 30

خشک کردن حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) با استفاده از خشک‌کن پاششی و با کمک مالتودکسترین

Pages 1-13

شهرام مظفر; محسن رادی; صدیقه امیری

بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور

Pages 15-27

سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابایی صدر

اثر آویشن‌شیرازی (Zataria multiflora Boiss) پرتو دیده با دز متوسط اشعه گاما بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) حاوی پوشش فعال بر پایه کازئینات سدیم

Pages 29-37

ستاره پهلوان زاده; داریوش خادمی شورمستی

بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 39-53

امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی; محسن دلوی اصفهان

بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی پوست لیمو ترش بر روی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت

Pages 55-65

زهرا لطیفی; مارال بهزادی نیا; سپیده قرا; پگاه پرهیزکار; محمد عباسی; زهرا جعفری

اثر بسته بندی فعال بر مبنای فیلم‌های پلی‌اتیلنی/پروپیلنی حاوی تیمول بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری سالاد فصل

Pages 67-80

دینا سادات موسویان; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

ویژگی های ضد اکسایشی و ممانعت کنندگی آنزیم آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز پلی ساکاریدهای سولفاته خالص سازی شده از گیاه آب شیرین Myriophyllum spicatum L.

Pages 81-90

سیده مریم علوی; مهدی طبرسا; حسن احمدی گاولیقی

تأثیر پکتین با گروه‌های متوکسیل پایین بر ویژگی‌های ساختاری گویچه‌های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات

Pages 91-102

هوشنگ کاملان; مصطفی مظاهری طهرانی; محمدرضا عدالتیان دوم; سید محمد علی رضوی; محمد حسین حداد خداپرست

بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی و حسی ژله غنی شده با کلسیم و ویتامین D3

Pages 103-115

شیلا برنجی; لیلا ناطقی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و حسی سه نوع ماست پروبیوتیک کم چرب فراسودمند

Pages 117-129

انیس سادات جعفری; مهسا تبری; مژگان امتیازجو

اثر تیمار پس از برداشتی کلرید‌کلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه برخی از ژنوتیپ‌های زغال‌اخته

Pages 131-141

شیوا قاسمی; مصطفی قاسمی; محمد علی نجاتیان; مجید گلمحمدی

درجه‌بندی بصری گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل آلوئه‌ورا حاوی روغن شاهدانه با روش‌های تجزیه و تحلیل مولفه‌های اصلی، شبکه عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی

Pages 143-159

علی گنجلو; محسن زندی; ماندانا بی مکر; سمانه منجم

بررسی اثر افزودن اسانس تخم گشنیز بر برخی ویژگی‌های گوشت بره چرخ شده تلقیح شده با لیستریا اینوکوا طی دوره نگهداری

Pages 161-170

مرضیه امیدی میرزایی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

پیش بینی زمان انجماد و مدل سازی عددی انتقال حرارت در حین فرآیند انجماد

Pages 171-181

محسن دلوی اصفهان

مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته

Pages 183-194

مریم خاموشی; محمدرضا خانی; عبداله قاسمی پیربلوطی

اثر اسانس‌های پونه، آویشن و رزماری در مقایسه با ترشیو بوتیل هیدروکینون بر ویژگی های کیفی روغن سیاه دانه در طی نگهداری

Pages 195-203

رقیه سلطانی; صدیف آزادمرد دمیرچی; مهدی قره خانی; محمدعلی تربتی

بررسی نقش لیمونن به عنوان یک ترکیب زیست‌فعال در صنعت غذا و دارو

Pages 205-219

فاطمه ارمی; الهام آل‌حسینی; سید مهدی جعفری

نقش دمای انتقال شیشه ای در کنترل تغییرات رنگ و بافت انجیر خشک

Pages 221-229

فوژان بدیعی

بررسی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره دو گیاه (Dianthus caryophylus ,Fumaria vaillant)با استفاده از روشهای TLC و HPLC

Pages 231-246

پریچهر حناچی; مرجان حسین پور

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست نوشیدنی سین بیوتیک تولید شده‌ از آغوز و شیر گاومیش

Pages 247-257

شهرام سالار; سارا جعفریان; سید علی مرتضوی; لیلا روزبه نصیرایی

استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق

Pages 259-275

زهرا رستمی; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; محمد قربانی; صدیقه توسلی تالارپشتی

امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن

Pages 277-292

مریم نکوئیان; درنوش جعفرپور

تشخیص روغن زیتون آلوده به فلزات سنگین توسط سامانه سه الکترودی مبتنی بر ولتامتری چرخه ای

Pages 293-303

حسن کیانی; بابک بهشتی; علی محمد برقعی; محمدهاشم رحمتی

بررسی وضعیت و میزان فراوانی رنگ‌های مصنوعی به کاررفته در انواع محصولات گوشتی عرضه شده در شهر یزد در سال 1397

Pages 305-312

مریم مزرعه سفیدی; سید علی یاسینی اردکانی; ریحانه احترامی; نازگل حق ستان; میترا کیمیایی; سمیه موسوی ندوشن

مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز

Pages 313-325

هایده گرجیان; زینب رفتنی امیری; جعفر محمدزاده میلانی; نادر غفاری خلیق

ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی

Pages 327-335

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

شبیه‌سازی عددی فرآیند انتقال حرارت در سیب‌زمینی تحت دمای بالا به روش اجزا محدود

Pages 337-346

زهرا خداکرمی فرد; محمد جواد حسین زاده; علیرضا شیرازی نژاد

اثر افزودنی آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، صمغ گوار، کازئینات سدیم بر نان تافتون فاقد گلوتن (بر پایه پودر سیب زمینی واریته آگریا)

Pages 347-356

مهدیس مرادی; مرضیه بلندی; مهدی کریمی; فریبرز ناهیدی; هما بقایی

بررسی سینتیک رطوبت و پارامترهای انتقال جرم چیپس سیب زمینی طی سرخ کردن با هوای داغ

Pages 357-369

مهدیه حسینی; حبیب اله میرزایی; امان محمد ضیائی فر; حسینعلی تاش شمس آبادی; علی معتمدزادگان

مروری نظام‌مند بر مخاطرات ناشی از مصرف عسل و حد مجاز آن‌ها علیرغم خصوصیات مفید تغذیه‌ای و شفابخش آن

Pages 371-389

مسعود کاظمی نیا; حمیدرضا شعبانی خنار; احسان عالی; رزاق محمودی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,705,176
PDF Download15,951,204