موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابایی صدر, امیر (2021). بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور. , 18(116), 15-27. doi: 10.52547/fsct.18.116.15
سیده الهام موسوی کلجاهی; امیر بابایی صدر. "بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور". , 18, 116, 2021, 15-27. doi: 10.52547/fsct.18.116.15
موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابایی صدر, امیر (2021). 'بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور', , 18(116), pp. 15-27. doi: 10.52547/fsct.18.116.15
موسوی کلجاهی, سیده الهام, بابایی صدر, امیر بررسی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی فراسودمند حاوی اینولین و شیره انگور. , 2021; 18(116): 15-27. doi: 10.52547/fsct.18.116.15
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357