خاموشی, مریم, خانی, محمدرضا, قاسمی پیربلوطی, عبداله (2021). مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته. , 18(116), 183-194. doi: 10.52547/fsct.18.116.183
مریم خاموشی; محمدرضا خانی; عبداله قاسمی پیربلوطی. "مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته". , 18, 116, 2021, 183-194. doi: 10.52547/fsct.18.116.183
خاموشی, مریم, خانی, محمدرضا, قاسمی پیربلوطی, عبداله (2021). 'مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته', , 18(116), pp. 183-194. doi: 10.52547/fsct.18.116.183
خاموشی, مریم, خانی, محمدرضا, قاسمی پیربلوطی, عبداله مقایسه اثرات عصاره های فلفل قرمز، سیاه و دلمه ای بر میزان تولید آفلاتوکسین، عدد پراکسید و ویژگی های حسی در پسته. , 2021; 18(116): 183-194. doi: 10.52547/fsct.18.116.183
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,109
PDF Download15,970,264