نکوئیان, مریم, جعفرپور, درنوش (2021). امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. , 18(116), 277-292. doi: 10.52547/fsct.18.116.277
مریم نکوئیان; درنوش جعفرپور. "امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن". , 18, 116, 2021, 277-292. doi: 10.52547/fsct.18.116.277
نکوئیان, مریم, جعفرپور, درنوش (2021). 'امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن', , 18(116), pp. 277-292. doi: 10.52547/fsct.18.116.277
نکوئیان, مریم, جعفرپور, درنوش امکان سنجی تولید ماست کم‌کالری سین‌بیوتیک با استفاده از آرد موز سبز و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی آن. , 2021; 18(116): 277-292. doi: 10.52547/fsct.18.116.277
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357