برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد (2021). ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی. , 18(116), 327-335. doi: 10.52547/fsct.18.116.327
حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی". , 18, 116, 2021, 327-335. doi: 10.52547/fsct.18.116.327
برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد (2021). 'ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی', , 18(116), pp. 327-335. doi: 10.52547/fsct.18.116.327
برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد ارزیابی فنل و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره آبی حنا بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی. , 2021; 18(116): 327-335. doi: 10.52547/fsct.18.116.327
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,677,888
PDF Download15,939,462