دارایی گرمه خانی, امیر, آقاجانی, نرجس, دلوی اصفهان, محسن (2021). بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ. , 18(116), 39-53. doi: 10.52547/fsct.18.116.39
امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی; محسن دلوی اصفهان. "بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ". , 18, 116, 2021, 39-53. doi: 10.52547/fsct.18.116.39
دارایی گرمه خانی, امیر, آقاجانی, نرجس, دلوی اصفهان, محسن (2021). 'بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ', , 18(116), pp. 39-53. doi: 10.52547/fsct.18.116.39
دارایی گرمه خانی, امیر, آقاجانی, نرجس, دلوی اصفهان, محسن بهینه یابی اثر صمغ‌های پکتین و کربوکسی متیل سلولز بر جذب روغن،خواص بافتی و تغییرات رنگ خلال نیمه سرخ شده سیب‌زمینی (فرنچ فرایز) با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2021; 18(116): 39-53. doi: 10.52547/fsct.18.116.39
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357