گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب, محمدزاده میلانی, جعفر, غفاری خلیق, نادر (2021). مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز. , 18(116), 313-325. doi: 10.52547/fsct.18.116.313
هایده گرجیان; زینب رفتنی امیری; جعفر محمدزاده میلانی; نادر غفاری خلیق. "مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز". , 18, 116, 2021, 313-325. doi: 10.52547/fsct.18.116.313
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب, محمدزاده میلانی, جعفر, غفاری خلیق, نادر (2021). 'مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز', , 18(116), pp. 313-325. doi: 10.52547/fsct.18.116.313
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب, محمدزاده میلانی, جعفر, غفاری خلیق, نادر مقایسه تاثیر نگهدارنده‌های طبیعی (نانولیپوزوم و نانونیوزوم حاوی عصاره برگ مورد ) و نگهدارنده شیمیایی بنزوات سدیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی سس مایونز. , 2021; 18(116): 313-325. doi: 10.52547/fsct.18.116.313
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,111
PDF Download15,970,264