رستمی, زهرا, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, قربانی, محمد, توسلی تالارپشتی, صدیقه (2021). استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق. , 18(116), 259-275. doi: 10.52547/fsct.18.116.259
زهرا رستمی; یحیی مقصودلو; مهران اعلمی; محمد قربانی; صدیقه توسلی تالارپشتی. "استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق". , 18, 116, 2021, 259-275. doi: 10.52547/fsct.18.116.259
رستمی, زهرا, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, قربانی, محمد, توسلی تالارپشتی, صدیقه (2021). 'استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق', , 18(116), pp. 259-275. doi: 10.52547/fsct.18.116.259
رستمی, زهرا, مقصودلو, یحیی, اعلمی, مهران, قربانی, محمد, توسلی تالارپشتی, صدیقه استفاده از کنسانتره پروتئین سویا و کربوکسی متیل سلولز به عنوان جایگزین چربی در تولید کیک بژی برساق. , 2021; 18(116): 259-275. doi: 10.52547/fsct.18.116.259
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,155
PDF Download15,970,294