Number of Articles: 36

اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)

Pages 1-12

شیرین رحمن زاده ایشکه; محمدرضا اصغری; حبیب شیرزاد; ابوالفضل علیرضالو

تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار

Pages 13-23

سعید قنادی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن

تاثیر غلظت آنزیم بر فعالیت ضد انجمادی ژلاتین هیدرولیز در اکتومیوزین خرچنگ دراز آب شیرین قرار گرفته در معرض چرخه های انجماد وانجمادزدایی

Pages 25-38

مهدی نیکو

تاثیر عصاره برگ پیازچه کوهی بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی همبرگر نگهداری شده در یخچال

Pages 39-50

امیر فیجانی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن

آنالیز تقریبی و ترکیب اسید چرب ماهی تازه و فراوری شده (Lethrinus nebulosus)

Pages 51-59

علی ابرومند; سعید ضیایی نژاد; فریده باعثی

استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدل‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار مایکروویو

Pages 61-72

رقیه شیرازی; حمید بخش آبادی; مسعود بذرافشان

بررسی سینتیک انتقال جرم ناگت مرغ طی پخت با سامانه مادون‌قرمز

Pages 73-86

مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیایی فر; علیرضا صادقی ماهونک; دل آسا رحیمی

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی درون پوشانی شده با آلژینات سدیم و سیلیس

Pages 87-96

مسعود نجف نجفی; فرزانه ضیائیان یزدی نژاد; محبوبه سرابی

تأثیر عصاره میوه بلوط بر پایدار‌ی اکسایشی روغن سویا طی فرآیند حرارتی

Pages 97-109

علی محمدی; رضا فرهمندفر

بررسی تاثیر سالیکورنیا اوروپایا (Salicornia europaea L) به عنوان جایگزین نمک طعام بر برخی خواص کیفی و حسی دوغ

Pages 111-120

شهین زمردی; روژان شیخ قاسمی

بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب

Pages 121-130

علی رضا حاصلی; مصطفی کرمی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب

Pages 131-143

سپیده بهرامی; مسعود هماپور; الهه رجبی

بررسی تغییرات خصوصیات بافتی، تصویری و حسی کیک بدون گلوتن کم‌ چرب

Pages 145-156

فریبا نقی‌پور

مقایسه‌ی تأثیر اسانس نعناع فلفلی و بنزوات سدیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز

Pages 157-169

یعقوب جعفری; هادی الماسی

ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین

Pages 171-188

مصطفی مظاهری تهرانی

بررسی میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم، نیکل در زردآلوی خشک (Prunuse armeniaca linnaeus) (آفتابی وتیزابی) عرضه شده در بازارهای سطح شهر تهران

Pages 189-197

چنگیز اسفندیاری; فاطمه باقری; پریسا زیارتی

استفاده از نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل وانکومایسین: بررسی ویژگیها، آزادسازی و خاصیت ضد‫ میکروبی

Pages 199-212

محمد امین میری

کاهش آفلاتوکسینM1 در شرایط invitro با استفاده از تثبیت ساکارومایسس سرویزیه بر سرامیک آلوماسیلیکات

Pages 213-221

مرجان فروغی; محبوبه سرابی جماب; جواد کرامت; مسعود نجف نجفی

تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن

Pages 223-234

بهناز طوقی عشقی; ناصر صداقت; مسعود تقی زاده

بررسی خواص کاربردی و ضد‌میکروبی بیونانوکامپوزیت صمغ قدومه شیرازی و نانو‌اکسید روی

Pages 235-244

ژاله ابراهیمی; امیر حیدری; عبدالرضا محمدی نافچی; خدیجه پورخانعلی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی فاقد پالم در مقایسه با روغن سرخ کردنی حاوی پالم

Pages 245-255

ایمان امیرسرداری; سیمین اسدالهی; محمدرضا اسحاقی

بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان

Pages 257-266

فخرالدین صالحی; سمیرا امین اخلاص; فاطمه سوری

بررسی پایداری حرارتی روغن دانه کنجد و مخلوط آن با روغن‌های کانولا و اولئین پالم

Pages 267-279

محمد قربانی

تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 281-292

امان محمد ضیایی فر; محبوبه کشیری; بهاره فتحی; نازنین کریمی عبدالملکی; مهران اعلمی

روغن ساختار یافته آفتابگردان؛ ارزیابی کینتیک بلورینگی و ریزساختار

Pages 293-301

مهدی نادری; لادن رشیدی; جمشید فرمانی

اثر شرایط هیدرولیز آنزیمی کازئین با پانکراتین بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی کازئین هیدرولیز شده

Pages 303-318

علیرضا صادقی ماهونک; خشایار سرابندی; حامد همیشه کار; محمد قربانی; سید مهدی جعفری

بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان

Pages 319-333

پیمان رجایی; محمد اردستانی; مهناز هاشمی روان

ارتقا خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس به‌وسیله ریز پوشانی اکستروژن دولایه آلژینات سدیم و صمغ زودو

Pages 335-348

سعید سخاوتی زاده; حمید رضا قیصری; محمود امین لاری

بهینه سازی استخراج پکتین از غلاف نخود فرنگی به کمک امواج میکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 349-360

بهروز اکبری; منا بهرامی پور

آنالیز و تفسیر داده‌های حسی با استفاده از تحلیل مولفه‌های اصلی (PCA)

Pages 361-377

امیررضا شویک لو

بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)

Pages 379-386

مسعود علیرضایی; محمد حسین قارونی; آزاده خونساری; علی ولیزاده; کبری چهاری

بررسی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای دولایه پکتین-موم کارنوبا به همراه نانوتیتان

Pages 387-398

الهام مجد زاده; حسین میرزائی مقدم; محمد هادی موحدنژاد; احمد رجایی

کاربرد صمغ کنجاک و فیبر سویا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کالباس کم چرب

Pages 399-411

صفورا شریفیان; محمد فاضل

استخراج لوتئین با استفاده از فناوری نانو (روش میکروامولسیون): تاثیر سورفاکتانت‌، کمک‌سورفاکتانت و پیش‌تیمار فراصوت

Pages 413-420

مهدی جلالی جیوان; سلیمان عباسی

بررسی تاثیر شرایط فرایند سرخ کردن بر جذب روغن و محاسبه ضریب انتشار موثر رطوبت در فرایند سرخ کردن عمیق فیش فینگر

Pages 421-429

سید حسین ایزدی; زهرا امام جمعه; غلامرضا عسکری

خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای (Agaricusbisporus) و مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن

Pages 431-441

آتنا پاسبان; محبت محبی; هاشم پور آذرنگ; مهدی وریدی; آرزو عباسی; سمیرا سیدی مرغکی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,799,602
PDF Download15,998,044