حاصلی, علی رضا, کرمی, مصطفی (2018). بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب. , 15(80), 121-130.
علی رضا حاصلی; مصطفی کرمی. "بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب". , 15, 80, 2018, 121-130.
حاصلی, علی رضا, کرمی, مصطفی (2018). 'بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب', , 15(80), pp. 121-130.
حاصلی, علی رضا, کرمی, مصطفی بررسی اثرات زانتان، اینولین، تاپیوکا و نشاسته پیش ژلاتینه در شرایط مختلف تولید برروی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و ماندگاری سس مایونز کم چرب. , 2018; 15(80): 121-130.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,827
PDF Download16,058,173