ضیایی فر, امان محمد, کشیری, محبوبه, فتحی, بهاره, کریمی عبدالملکی, نازنین, اعلمی, مهران (2018). تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 15(80), 281-292.
امان محمد ضیایی فر; محبوبه کشیری; بهاره فتحی; نازنین کریمی عبدالملکی; مهران اعلمی. "تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج". , 15, 80, 2018, 281-292.
ضیایی فر, امان محمد, کشیری, محبوبه, فتحی, بهاره, کریمی عبدالملکی, نازنین, اعلمی, مهران (2018). 'تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج', , 15(80), pp. 281-292.
ضیایی فر, امان محمد, کشیری, محبوبه, فتحی, بهاره, کریمی عبدالملکی, نازنین, اعلمی, مهران تاثیر استفاده از آرد نخود خام و حرارت دیده بر ویژگی های کیفی کیک بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2018; 15(80): 281-292.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,411
PDF Download16,057,751