علیرضایی, مسعود, قارونی, محمد حسین, خونساری, آزاده, ولیزاده, علی, چهاری, کبری (2018). بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین). , 15(80), 379-386.
مسعود علیرضایی; محمد حسین قارونی; آزاده خونساری; علی ولیزاده; کبری چهاری. "بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)". , 15, 80, 2018, 379-386.
علیرضایی, مسعود, قارونی, محمد حسین, خونساری, آزاده, ولیزاده, علی, چهاری, کبری (2018). 'بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین)', , 15(80), pp. 379-386.
علیرضایی, مسعود, قارونی, محمد حسین, خونساری, آزاده, ولیزاده, علی, چهاری, کبری بررسی ویژگی‌های انعقادی عصاره گیاه مایه پنیر Withania coagulans L. بر الگوی الکتروفورتیک پروتئین‌های حاصل از آب‌پنیر و بهینه کردن شرایط انعقاد در مقایسه با مایه پنیر استاندارد (کیموزین). , 2018; 15(80): 379-386.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,883,198
PDF Download16,063,164