. (1397). ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین. , 15(80), 171-188.
. "ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین". , 15, 80, 1397, 171-188.
. (1397). 'ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین', , 15(80), pp. 171-188.
. ارزیابی فرمولاسیون پنیر پروسس گسترش‌پذیر تولیدی از پنیر کُوپه، ایزوله سویا و اینولین. , 1397; 15(80): 171-188.
آمار
تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها2,160
تعداد مقالات24,572
تعداد مشاهده مقاله19,875,827
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,058,173