رجایی, پیمان, اردستانی, محمد, هاشمی روان, مهناز (2018). بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان. , 15(80), 319-333.
پیمان رجایی; محمد اردستانی; مهناز هاشمی روان. "بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان". , 15, 80, 2018, 319-333.
رجایی, پیمان, اردستانی, محمد, هاشمی روان, مهناز (2018). 'بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان', , 15(80), pp. 319-333.
رجایی, پیمان, اردستانی, محمد, هاشمی روان, مهناز بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی سس مایونز کم چرب تهیه‌شده با استفاده از امولسیفایر مونو-دی گلیسرید و صمغ های گوار و زانتان. , 2018; 15(80): 319-333.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,827
PDF Download16,058,172