صالحی, فخرالدین, امین اخلاص, سمیرا, سوری, فاطمه (2018). بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان. , 15(80), 257-266.
فخرالدین صالحی; سمیرا امین اخلاص; فاطمه سوری. "بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان". , 15, 80, 2018, 257-266.
صالحی, فخرالدین, امین اخلاص, سمیرا, سوری, فاطمه (2018). 'بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان', , 15(80), pp. 257-266.
صالحی, فخرالدین, امین اخلاص, سمیرا, سوری, فاطمه بررسی ویژگی‌های خمیر و خصوصیات کیک اسفنجی حاوی ایزوله پروتئینی سویا و صمغ دانه ریحان. , 2018; 15(80): 257-266.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,851,002
PDF Download16,036,219