رحمن زاده ایشکه, شیرین, اصغری, محمدرضا, شیرزاد, حبیب, علیرضالو, ابوالفضل (2018). اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus). , 15(80), 1-12.
شیرین رحمن زاده ایشکه; محمدرضا اصغری; حبیب شیرزاد; ابوالفضل علیرضالو. "اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)". , 15, 80, 2018, 1-12.
رحمن زاده ایشکه, شیرین, اصغری, محمدرضا, شیرزاد, حبیب, علیرضالو, ابوالفضل (2018). 'اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus)', , 15(80), pp. 1-12.
رحمن زاده ایشکه, شیرین, اصغری, محمدرضا, شیرزاد, حبیب, علیرضالو, ابوالفضل اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیت های آنزیمی، محتوای آنتی اکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک (Rubus ulmifolius sub sp. sanctus). , 2018; 15(80): 1-12.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,827
PDF Download16,058,173