. (1397). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب. , 15(80), 131-143.
. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب". , 15, 80, 1397, 131-143.
. (1397). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب', , 15(80), pp. 131-143.
. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی نان تست فاقد گلوتن حاوی صمغ های عربی و دانه خرنوب. , 1397; 15(80): 131-143.
آمار
تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها2,160
تعداد مقالات24,572
تعداد مشاهده مقاله19,875,830
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,058,174