قنادی, سعید, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین (2018). تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار. , 15(80), 13-23.
سعید قنادی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن. "تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار". , 15, 80, 2018, 13-23.
قنادی, سعید, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین (2018). 'تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار', , 15(80), pp. 13-23.
قنادی, سعید, موحد, سارا, احمدی چناربن, حسین تأثیرصمغ زانتان و پکتین بر پایداری سوسپانسیون آب پرتقال پالپ‌دار. , 2018; 15(80): 13-23.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,875,826
PDF Download16,058,172