Number of Articles: 30

تأثیر اعمال ساسپتور در مایکروفر بر فاکتورهای کیفی پخت کیک فنجانی

Pages 12-1

صدیقه سلیمانی فرد; زهرا امام جمعه; محمد شاهدی; غلامرضا عسکری

بررسی کیفیت گوجه فرنگی زیتونی (رقم سانتلا) بسته بندی شده در فیلم های پلی اتیلنی و نانو پلیمر سیلیکونی به روش اتمسفر تغییریافته

Pages 28-13

بهاره احمدی; بهجت تاج الدین; حسین احمدی چناربن

اثر افزودن صمغ دانه بالنگو بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی

Pages 36-29

فخرالدین صالحی

بهینه سازی شرایط استخراج آنتی اکسیدانهای طبیعی گیاه چای کوهی به کمک امواج فراصوت

Pages 49-37

سروش رحیمی خویگانی; احمد رجایی; سید امیر حسین گلی

بررسی بهبود عمر ماندگاری قارچ دکمه ای به وسیله پراستیک اسید و اسانس زیره سبز

Pages 63-51

مژده پیرانی; مهرنوش تدینی; علی فضل آرا

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به

Pages 75-65

مونا حدیدی; مینا کارگزاری; حسن گندمی نصرآبادی

بررسی اثر خرد کردن ریز بر ترکیب فیزیکوشمیایی و محتوی فیبر سبوس گندم

Pages 84-77

امین سرفراز; محمد حسین عزیزی; حسن احمدی گاولیقی; محسن برزگر

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و بسته بندی تحت خلاء بر زمان ماندگاری سینه مرغ

Pages 98-85

سحر پیروز; محمدرضا خانی

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا

Pages 107-99

افسانه سمیعی; فریده طباطبایی یزدی; مصطفی مظاهری طهرانی

مقایسه تاثیر روش های مختلف استخراج بر بازدهی و ترکیب اسید چرب روغن دانه نارنج

Pages 117-109

محمد تقی گلمکانی; غلامرضا مصباحی; نرجس گرجی; مهرداد نیاکوثری

مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته

Pages 128-119

فروغ گیلانی; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

بررسی تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی

Pages 139-129

شیرین اشرفی شهمیرزادی; علی معتمدزادگان; علی جعفرپور; بهرام شهره

اثر افزودن آلوورا بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر و بافت نان بربری

Pages 154-141

مجید جعفری; سید حسین حسینی قابوس

تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما

Pages 168-155

خشایار سرابندی; علیرضا صادقی ماهونک

مقایسه خصوصیات تورمی، بافتی و رئولوژی پخت برنج (طارم محلی) برداشت شده از شهرستان‌های ساری، فریدونکنار و نوشهر استان مازندران

Pages 179-169

رضا فرهمندفر; مریم اثنی عشری

اثر پیشتیمار متابیسولفیت سدیم و دمای خشک کردن بر خصوصیات کیفی زرشک بیدانه

Pages 190-181

مهدی خیاط; فرشته صفی خانی; مهدی جهانی; فرید مرادی نژاد

اثر نوع بسته بندی بر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان (Rainbow Trout)

Pages 199-191

فاطمه رمضان; محمدعلی سحری; عیسی گلشاهی

تأثیر بتاسیکلودکسترین و کلرید‌سدیم روی دانسیته ظاهری سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

Pages 212-201

جلال دهقان نیا; ژیلا رنجزاد; بابک قنبرزاده

جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری‌های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها

Pages 222-213

نفیسه دعوتی

بررسی پارامترهای خشک کردن شلتوک نیم جوش و تأثیر خشک کن ترکیبی هوا گرم – فروسرخ بر راندمان برنج سالم (مطالعه موردی: رقم فجر)

Pages 234-223

ابراهیم تقی نژاد; محمد هادی خوش تقاضا; علی متولی

تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی

Pages 249-235

پرند محمودی; حمید توکلی پور

طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده

Pages 254-243

محمد جواد وریدی; مهدی وریدی; میثم وجدی; اعظم شریف پور

ارزیابی اثر پلی‌ساکاریدهای غلاف نخود فرنگی بر پایداری و رفتار جریانی امولسیون روغن در آب

Pages 261-251

مریم جلیلی صفریان; علی گنجلو; ماندانا بی مکر; سهیلا زرین قلمی

بررسی امکان تشخیص تقلبات عسل با استفاده از مدلسازی ماشین های بردار پشتیبان

Pages 271-263

زهرا فرهادیان; مسعود هنرور

بهینه سازی شرایط استخراج رنگدانه کورکومین از ریزوم زردچوبه با استفاده از تکنیک رویه سطح پاسخ (RSM)

Pages 281-273

شادی بلوریان; آیدا کامکار; مسعود نجف نجفی; علی محمدی ثانی; فرشته حسینی; حامد صابریان

بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آب گیری با استفاده از طرح آماری مخلوط

Pages 298-283

حنان لشکری; محمد جواد وریدی; محمد هادی اسکندری; مهدی وریدی

تاثیر روش های مختلف استخراج بر کیفیت و کمیت روغن ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

Pages 312-299

سارا وفا; محمود ناصری; مریم وفایی

تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل

Pages 320-313

صدیقه اسمعیل زاده بهابادی; فروغ یوسف زایی

شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 329-321

افسانه سمیعی; فریده طباطبایی; مصطفی مظاهری طهرانی

تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه آب گوجه فرنگی و مخلوط سبزیجات فلفل دلمه ای، کرفس و گشنیز

Pages 341-331

مریم بابایی; مهناز هاشمی روان; رضوان پوراحمد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,753,181
PDF Download15,974,046