سمیعی, افسانه, طباطبایی, فریده, مظاهری طهرانی, مصطفی (2018). شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. , 15(74), 329-321.
افسانه سمیعی; فریده طباطبایی; مصطفی مظاهری طهرانی. "شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی". , 15, 74, 2018, 329-321.
سمیعی, افسانه, طباطبایی, فریده, مظاهری طهرانی, مصطفی (2018). 'شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی', , 15(74), pp. 329-321.
سمیعی, افسانه, طباطبایی, فریده, مظاهری طهرانی, مصطفی شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. , 2018; 15(74): 329-321.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,821,389
PDF Download16,011,180