اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, یوسف زایی, فروغ (2018). تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل. , 15(74), 320-313.
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی; فروغ یوسف زایی. "تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل". , 15, 74, 2018, 320-313.
اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, یوسف زایی, فروغ (2018). 'تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل', , 15(74), pp. 320-313.
اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, یوسف زایی, فروغ تأثیر حلالهای مختلف بر استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه هندوانه ابوجهل. , 2018; 15(74): 320-313.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,821,388
PDF Download16,011,179