محمودی, پرند, توکلی پور, حمید (2018). تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی. , 15(74), 249-235.
پرند محمودی; حمید توکلی پور. "تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی". , 15, 74, 2018, 249-235.
محمودی, پرند, توکلی پور, حمید (2018). 'تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی', , 15(74), pp. 249-235.
محمودی, پرند, توکلی پور, حمید تولید پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی با استفاده از هیدروکلوئیدهای ژلاتین و گوار و بررسی کاربرد شیره خرما بعنوان شیرین کننده طبیعی. , 2018; 15(74): 249-235.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,821,389
PDF Download16,011,180