حدیدی, مونا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن (2018). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به. , 15(74), 75-65.
مونا حدیدی; مینا کارگزاری; حسن گندمی نصرآبادی. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به". , 15, 74, 2018, 75-65.
حدیدی, مونا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن (2018). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به', , 15(74), pp. 75-65.
حدیدی, مونا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی آلژینات حاوی روغن اساسی ضایعات پوست لیموترش و اسید اسکوربیک بر ویژگی‌های بافتی، رنگی، میکروبی و حسی برش تازه‌ی میوه‌ی به. , 2018; 15(74): 75-65.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,821,389
PDF Download16,011,179