گیلانی, فروغ, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا (2018). مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته. , 15(74), 128-119.
فروغ گیلانی; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری. "مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته". , 15, 74, 2018, 128-119.
گیلانی, فروغ, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا (2018). 'مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته', , 15(74), pp. 128-119.
گیلانی, فروغ, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا مقایسه تاثیر روش های کربن دی اکسید فوق بحرانی و آب زیر بحرانی بر محتوای ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی میوه زغال اخته. , 2018; 15(74): 128-119.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,821,387
PDF Download16,011,179