Number of Articles: 30

استفاده از فیبر پلی پیرول نانوساختار برای مطالعه اثر موسیلاژ به دانه بر پروفایل کروماتوگرافی گازی ترکیبات فرار، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی ماست

Pages 1-12

سجاد پیرسا; ایمان یزدانی; هادی الماسی; محمد علیزاده

اندازه گیری رطوبت در نمونه های آرد با استفاده از حسگر گازی براساس نانوکامپوزیت پلی پیرول-اکسید روی

Pages 13-24

سجاد پیرسا; شیوا قارونی; رسول پیرمحمدی; هادی الماسی; احمد پورستار مرجانی

بررسی خصوصیات هم‌افزائی و هم‌ستیزی عصاره‌ چای سبز و هل

Pages 25-36

اکرم آریان فر; مریم سردرودیان

بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله

Pages 37-45

مرجان عزیز محمدی; مرضیه بلندی

بهینه‌سازی فرآیند خشک‌کردن پاششی رب گوجه‌فرنگی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 47-65

عادل دزیانی; سید مهدی جعفری; امان محمد ضیائی فر; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک

مطالعه ارتباط بین صفات حسی و برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر

Pages 67-78

منصوره نودهی; جمشید فرمانی; رویا باقری

بررسی خصوصیات شیمیایی، ویژگی‌های عملکردی و فعالیت ضد رادیکالی پلی‌ساکاریدهای محلول در آب غلاف نخود فرنگی

Pages 79-89

الهام لطفی; علی گنجلو; میرخلیل پیروزی فرد; ماندانا بی مکر

مطالعه تاثیر نانوفیبر سلولز باکتریایی بر خواص فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان-نانونقره و تعیین غلظت بهینه‌ی آن با روش سطح پاسخ

Pages 91-103

هاله جعفری; میرخلیل پیروزی فرد; محمد علیزاده خالدآباد; هادی الماسی

تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی

Pages 105-120

فاطمه محمّدی گرفمی; محمدرضا اسحاقی; لیلا ناطقی

مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه

Pages 121-132

مصطفی کرمی; مریم صفیاری

مقایسه برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده کم‌چرب حاوی صمغ دانه بالنگو شیرازی و صمغ فارسی

Pages 131-326

مریم ید ملت; حسین جوینده; محمد حجتی

بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی

Pages 133-153

امیر جعفرنژادی ماسوله; اورنگ عیوض زاده; محمد حسین عزیزی

تولید و بررسی برخی ویژگیهای نانولیپوزوم‌های حاوی عصاره برگ زیتون

Pages 155-163

مهناز منافی دیزج یکان; محمد حسین حداد خداپرست; صدیف ازاد مرد دمیرچی; هادی ولیزاده; فریده طباطبایی یزدی

برآورد سریع و غیر مخرب محتوی خاکستر آرد گندم با استفاده از یک سیستم بینایی کامپیوتری

Pages 165-176

مهران نوری; بهزاد ناصحی; شیما جلدانی; مائده ایزدی

تأثیر امواج فراصوت بر استخراج کارتنوئیدهای بتاکاروتن و لیکوپن از فلفل قرمز و بهینه سازی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ

Pages 177-185

راحله دهقان تنها; محمد حسین امینی فرد; حسن بیات

بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان رسیدن بر خصوصیات کیفی پنیر کوزه تهیه شده از شیر گاو

Pages 187-201

آسیه حسن زاده; زینب رفتنی امیری; مهرناز امینی فر

بررسی اثر پیش‌تیمارهای مختلف بر میزان جذب روغن و چروکیدگی قطعات هویج طی سرخ‌کردن سطحی و عمیق

Pages 203-214

پروا صالح اقدم; نارملا آصفی

بهبود خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم‌های زیست تخریب پذیر نشاسته سیب زمینی با استفاده از نانوذرات اکسیدروی و کاربرد آن در بسته‌بندی میوه آلبالو ایرانی

Pages 215-229

ضحی چهاردهی سیرتی; فرناز موحدی; مهرناز امینی‌فر

مدل‌سازی گرفتگی غشا در اولترافیلتراسیون شیر کم‏چرب

Pages 231-241

زهرا امیری ریگی; منصور کاظمی مقدم

شناسایی اجزای تصمیم خرید مصرف کننده از منظر بسته‌بندی محصول و بررسی تاثیر سطح درگیری ذهنی بر این اجزا (مورد مطالعه صنعت سوهان قم)

Pages 243-257

مرتضی سلطانی; سید محمدباقر جعفری; ساجده سادات مجیدی

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 259-272

الهه زاغیان; محمد فاضل نجف آبادی

اثرات صمغ حرا و لوکاست بر جذب روغن و بافت خلال سیب زمینی سرخ شده و تاثیر آن ها بر کیفیت روغن مورد استفاده

Pages 273-281

فاطمه اسماعیل زاده کناری; رضا اسماعیل زاده کناری; داریوش خادمی شورمستی

بررسی اثر ضد میکروبی نانوسیال بر پایه عصاره سریش و نانو ذره اکسید روی

Pages 283-290

مرجان توکل; علی محمدی ثانی; ایمان فرحبخش

مقایسه کارایی انواع بتا سیکلو دکسترین کراس لینک شده در حذف کلسترول کره

Pages 291-300

محسن وظیفه دوست

استخراج کفیران و اثر آن بر ویژگی‌های فارینوگرافی خمیر گندم و کیفیت نان حجیم فرانسوی

Pages 301-312

منصوره سلیمانی فرد; مهران اعلمی; روح الله حیدری; علیرضا صادقی ماهونک; گودرز نجفیان

بررسی عوامل مؤثر بر گرایش مصرف‌کنندگان به لبنیات برند

Pages 327-336

علیرضا کرباسی; حنانه آقاصفری

بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو

Pages 337-346

حسن رشیدی; سید حمیدرضا ضیاءالحق; مصطفی مظاهری تهرانی; سید محمد رضوی

اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگی‌های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر فتای فراپالایش

Pages 347-356

امیر عرفان تقی زاده; رضوان پور احمد; مهناز هاشمی روان

اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته

Pages 357-369

سمانه عسگری ورجانی; مانیا صالحی فر; شهلا شهریاری

شربت فروکتوز و اثرات عملکردی و تغذیه ای آن

Pages 371-381

لیلا کمالی روستا; امین سید یعقوبی; محسن امینی; مهدی امینی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,749,362
PDF Download15,971,205