عزیز محمدی, مرجان, بلندی, مرضیه (2018). بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. , 14(72), 37-45.
مرجان عزیز محمدی; مرضیه بلندی. "بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله". , 14, 72, 2018, 37-45.
عزیز محمدی, مرجان, بلندی, مرضیه (2018). 'بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله', , 14(72), pp. 37-45.
عزیز محمدی, مرجان, بلندی, مرضیه بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی استیک خرده گوشت گوساله. , 2018; 14(72): 37-45.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,968
PDF Download16,004,566