زاغیان, الهه, فاضل نجف آبادی, محمد (2018). بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ. , 14(72), 259-272.
الهه زاغیان; محمد فاضل نجف آبادی. "بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ". , 14, 72, 2018, 259-272.
زاغیان, الهه, فاضل نجف آبادی, محمد (2018). 'بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ', , 14(72), pp. 259-272.
زاغیان, الهه, فاضل نجف آبادی, محمد بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز ، زانتان و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیک فنجانی بدون گلوتن بر پایه نشاسته برنج و اکارا با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2018; 14(72): 259-272.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,021
PDF Download16,004,588