محمّدی گرفمی, فاطمه, اسحاقی, محمدرضا, ناطقی, لیلا (2018). تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. , 14(72), 105-120.
فاطمه محمّدی گرفمی; محمدرضا اسحاقی; لیلا ناطقی. "تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". , 14, 72, 2018, 105-120.
محمّدی گرفمی, فاطمه, اسحاقی, محمدرضا, ناطقی, لیلا (2018). 'تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', , 14(72), pp. 105-120.
محمّدی گرفمی, فاطمه, اسحاقی, محمدرضا, ناطقی, لیلا تاثیر صمغهای زدو و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. , 2018; 14(72): 105-120.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,965
PDF Download16,004,561