کرمی, مصطفی, صفیاری, مریم (2018). مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه. , 14(72), 121-132.
مصطفی کرمی; مریم صفیاری. "مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه". , 14, 72, 2018, 121-132.
کرمی, مصطفی, صفیاری, مریم (2018). 'مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه', , 14(72), pp. 121-132.
کرمی, مصطفی, صفیاری, مریم مقایسه میزان اسید فیتیک، خواص حسی و ریزساختار میکروسکوپی نان‌های صنعتی تهیه‌ شده در شهرکرمانشاه. , 2018; 14(72): 121-132.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,811,026
PDF Download16,004,594