جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین (2018). بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی. , 14(72), 133-153.
امیر جعفرنژادی ماسوله; اورنگ عیوض زاده; محمد حسین عزیزی. "بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی". , 14, 72, 2018, 133-153.
جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین (2018). 'بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی', , 14(72), pp. 133-153.
جعفرنژادی ماسوله, امیر, عیوض زاده, اورنگ, عزیزی, محمد حسین بررسی تأثیر بکارگیری روغن کنجد و موسیلاژ دانه اسفرزه، بر ویژگی‌های حسی و شیمیایی کیک روغنی. , 2018; 14(72): 133-153.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,708,431
PDF Download15,952,514