عسگری ورجانی, سمانه, صالحی فر, مانیا, شهریاری, شهلا (2018). اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته. , 14(72), 357-369.
سمانه عسگری ورجانی; مانیا صالحی فر; شهلا شهریاری. "اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته". , 14, 72, 2018, 357-369.
عسگری ورجانی, سمانه, صالحی فر, مانیا, شهریاری, شهلا (2018). 'اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته', , 14(72), pp. 357-369.
عسگری ورجانی, سمانه, صالحی فر, مانیا, شهریاری, شهلا اثر صمغ دانه‌ریحان و اسانس پونه‌کوهی بر خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و حسی کیک‌شکلاتی با چربی کاهش یافته. , 2018; 14(72): 357-369.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,969
PDF Download16,004,566