Number of Articles: 30

بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق

Pages 9-1

مژگان یادگاری; رضا اسماعیل زاده کناری; سید جعفر هاشمی

بهینه سازی شرایط تشکیل کمپلکس صمغ فارسی- ایزوله پروتئین آب پنیر

Pages 21-11

نسیم رئوفی; رسول کدخدایی; مسعود نجف نجفی

بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از سالیکورنیا پرتودیده با اشعه گاما

Pages 30-23

آیت محمدرزداری; رحیم ابراهیمی

بهینه سازی ویژگی‌های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا

Pages 41-31

فروغ چهارطاق; بهزاد ناصحی; حسن برزگر

بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی

Pages 52-43

محمد علی صالحی; آیدا امیدواری

بررسی تغییرات برخی از خصوصیات شیمیایی مغز کامل و پودری دو رقم گردو در شرایط دمایی متفاوت

Pages 64-53

هلدا دانائی اسکوئی; محسن اسمعیلی; صدیف آزادمرد دمیرچی

اثر شرایط مختلف انبار بر خصوصیات کمی و کیفی پسته تر احمدآقایی

Pages 74-65

فاطمه ناظوری; سیامک کلانتری; امان اله جوانشاه; علی رضا طلایی

بررسی تاثیر محلول‌های اسمزی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیبات معطر زنجبیل در فرآیند خشک کردن

Pages 89-75

مریم شاه امیریان; ندا مفتون آزاد; لادن جوکار

اثر کاربرد برخی پایدار کننده‌هابر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی انتخابی پودر شیر کاکائوی فوری

Pages 104-91

فروغ لنکرانی; وجیهه فدائی نوغانی

مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی

Pages 114-105

فخرالدین صالحی; اشرف گوهری اردبیلی; آذر نعمتی; راضیه لطیفی داراب

اثر عصاره کاسنی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش

Pages 122-115

عفت احمدی اقدم; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی

ارائه روشی جدید برای افزایش کیفیت آب میوه خرما با استفاه از هیدروژل پلی وینیل الکل

Pages 133-123

سجاد پیرسا; محمد مهدی مظهری

تاثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای حسی و زمان ماندگاری همبرگر

Pages 146-135

سمیرا رنجبر; سارا موحد; حسین احمدی چناربن

بررسی فعالیت ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف برگ بنه (Pistacia atlantica)

Pages 158-147

حسن برزگر; محمد حجتی; مرضیه پناهی

اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella)

Pages 169-159

الهام شکوه صارمی; محمد باقر حبیبی نجفی; محمد حسین حدادخداپرست; معصومه بحرینی

تشخیص تخم مرغهای شکسته با استفاده از روش ظرفیت خازنی و طبقه‌بندهای هوشمند

Pages 180-171

مهدی قادری; احمد بناکار; علی اکبر مسعودی

تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف

Pages 193-181

نرگس نادیان; لیلا مصفی; محمد حجت الاسلامی; شهناز ادیب

بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا

Pages 204-195

هادی طالبی; مهدی قیافه داودی

تشخیص روغن های گیاهی در فرآورده‌های لبنی صنعتی کرمانشاه با استفاده از روش‌های کروماتوگرافی

Pages 214-205

زینب رفتنی امیری; سمیه سلمانی

بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر

Pages 227-215

ساره حسینی; مجید علی آبادی

استخراج موثرترین طول موج‏های طیف آب‏میوه توت سیاه (Morus alba Varnigra L.) با استفاده از مدل‏های مختلف رگرسیون حداقل مربعات جزئی (PLS)

Pages 241-229

مریم سلطانی کاظمی; سامان آبدانان مهدی زاده; مختار حیدری; سید مجتبی فارغ

بررسی اثر دو گونه کشت های آغازگر لاکتیکی Lactobacillus plantarum و Lactobacillus sakei بربرخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی محصول گوشتی تخمیری

Pages 243-331

مهسا محمدطاهری; سید ابراهیم حسینی

بررسی امکان بهبود خصوصیات تکنولوژیکی، تصویری و حسی دونات تخمیری ترکیبی (گندم-سیب‏زمینی) با استفاده از قند چند الکلی

Pages 253-243

علیرضا رحمانیان; مهدی قیافه داودی

بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و تصویری کیک اسفنجی حاوی آرد کنجاله کنجد و آناناس و تعیین سطح بهینه این دو ماده مغذی

Pages 268-255

عاطفه صادقی‏ زاده دهکردی; محمّد فاضل نجف آبادی; هاجر عبّاسی

بررسی اثر جایگزینی نیتریت با نگهدارنده طبیعی عصاره کرفس بر روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، حسی و رنگ سوسیس کوکتل گوشت مرغ

Pages 281-269

علیرضا ملکی کهکی; محمد باقری; لیلا ناطقی

بررسی خصوصیات تغذیه‏ای، تکنولوژیکی و حسی نان برنجی بدون گلوتن حاوی آرد شبه غلات

Pages 294-283

غلامحسین حقایق

تأثیر صمغ‌های گوار و زانتان بهعنوان جایگزین‌ بخشی از چربی بر خواص کیفی کیک روغنی

Pages 306-295

علی سوهان آجینی; سارا موحد; حسین احمدی چناربن

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی کیک روغنی حاوی جوانه گندم و کنجاله کنجد

Pages 318-307

معصومه مقیمی

امکان‏سنجی تولید پاستیل کم‏کالری با استفاده از اینولین و استویوزید

Pages 329-319

الهه محمدی اکبرابادی; سلیمان عباسی

بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus

Pages 352-345

علی آبرومند; فریده باعثی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,781,165
PDF Download15,989,363