نادیان, نرگس, مصفی, لیلا, حجت الاسلامی, محمد, ادیب, شهناز (2017). تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف. , 14(69), 193-181.
نرگس نادیان; لیلا مصفی; محمد حجت الاسلامی; شهناز ادیب. "تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف". , 14, 69, 2017, 193-181.
نادیان, نرگس, مصفی, لیلا, حجت الاسلامی, محمد, ادیب, شهناز (2017). 'تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف', , 14(69), pp. 193-181.
نادیان, نرگس, مصفی, لیلا, حجت الاسلامی, محمد, ادیب, شهناز تأثیر شیرین‌کننده‌های ایزومالت و مالتودکسترین بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی بیسکویت بدون قند حاوی آرد کامل یولاف. , 2017; 14(69): 193-181.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,436
PDF Download16,046,553