آبرومند, علی, باعثی, فریده (2017). بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus. , 14(69), 352-345.
علی آبرومند; فریده باعثی. "بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus". , 14, 69, 2017, 352-345.
آبرومند, علی, باعثی, فریده (2017). 'بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus', , 14(69), pp. 352-345.
آبرومند, علی, باعثی, فریده بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی) (Siganus javus. , 2017; 14(69): 352-345.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,438
PDF Download16,046,554