صالحی, محمد علی, امیدواری, آیدا (2017). بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی. , 14(69), 52-43.
محمد علی صالحی; آیدا امیدواری. "بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی". , 14, 69, 2017, 52-43.
صالحی, محمد علی, امیدواری, آیدا (2017). 'بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی', , 14(69), pp. 52-43.
صالحی, محمد علی, امیدواری, آیدا بهبود فرآیند استخراج ساکارز از چغندر قند به کمک روش میدان الکتریکی پالسی قوی و مقایسه آن با فرآیند حرارتی. , 2017; 14(69): 52-43.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,550