یادگاری, مژگان, اسماعیل زاده کناری, رضا, هاشمی, سید جعفر (2017). بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق. , 14(69), 9-1.
مژگان یادگاری; رضا اسماعیل زاده کناری; سید جعفر هاشمی. "بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق". , 14, 69, 2017, 9-1.
یادگاری, مژگان, اسماعیل زاده کناری, رضا, هاشمی, سید جعفر (2017). 'بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق', , 14(69), pp. 9-1.
یادگاری, مژگان, اسماعیل زاده کناری, رضا, هاشمی, سید جعفر بررسی اثرات صمغ های دانه شاهی، قدومه شیرازی و متیل سلولز و ترکیب آن‌ها بر جذب روغن و خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده طی فرایند سرخ شدن عمیق. , 2017; 14(69): 9-1.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,549