حسینی, ساره, علی آبادی, مجید (2017). بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر. , 14(69), 227-215.
ساره حسینی; مجید علی آبادی. "بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر". , 14, 69, 2017, 227-215.
حسینی, ساره, علی آبادی, مجید (2017). 'بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر', , 14(69), pp. 227-215.
حسینی, ساره, علی آبادی, مجید بررسی اثر جایگزینی گوشت گاو با بوقلمون بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی برگر. , 2017; 14(69): 227-215.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,434
PDF Download16,046,553