طالبی, هادی, قیافه داودی, مهدی (2017). بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا. , 14(69), 204-195.
هادی طالبی; مهدی قیافه داودی. "بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا". , 14, 69, 2017, 204-195.
طالبی, هادی, قیافه داودی, مهدی (2017). 'بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا', , 14(69), pp. 204-195.
طالبی, هادی, قیافه داودی, مهدی بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی بدون گلوتن با استفاده از امواج فراصوت و پروتئین ایزوله سویا. , 2017; 14(69): 204-195.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,863,438
PDF Download16,046,554